20

ЦСКА „Септ. знаме“

(София)

Спартак

(Плевен)
Дата: 27 октомври 1974 г.
Турнир: „А“ републиканска футболна група 1974/75 (10-и кръг)
Треньор на ЦСКА: Манол Манолов
  • 45мин

    Гол

    10. Георги Денев (ЦСКА „Септ. знаме“)

  • 75мин

    Гол

    10. Георги Денев (ЦСКА „Септ. знаме“)

ЦСКА „Септемврийско знаме“ победи Спартак (Плевен) с резултат 2:0 във футболна среща от 10-и кръг на „А“ републиканска футболна група 1974/75 играна на 27 октомври 1974 г. Голмайстор за Армейците е Георги Денев (45′ и 75′).