10

Локомотив 1936(ПЛОВДИВ)
ЦСКА(СОФИЯ)
Дата: 31 октомври 2007 г. 14:00 ч.
Турнир: Купа на България 2007/08 (1/16 финал)
Стадион: Локомотив, Пловдив
Посещаемост: 4 000 зрители
Треньор на ЦСКА: Стойчо Младенов
Съдия: Николай Йорданов
На живо по: Канал 1
  • 62мин

    Гол

    20. Мартин Камбуров (Локо Пд)

1 мин. НАЧАЛО НА МАЧА. Не много висок е интересът от страна на зрителите. На стадиона присъстват около 4000 зрители. Времето за игра е идеално.

4 мин. Първи удар в посока на някоя от двете врати. Кики от Локомотив стреля от около 25 метра, но ударът му мина встрани от вратата, пазена от Ивайло Петров.

7 мин. Жълт картон за Йордан Тодоров за оспорване на съдийско решение.

12 мин. Реферът Николай Йорданов отсъжда нарушение в дясно от наказателното поле. Анев центрира и намира Кики, който е оставен непокрит в наказателното поле, но стреля неточно.

15 мин. Първа опасна атака за ЦСКА. След изпълнение на страничен удар в дясно, топката бе центрирана в наказателното поле, където обаче Неи извърши нарушение срещу вратаря Стоян Колев.

20 мин. Играта се води предимно в центъра на терена. Без опасности и пред двете врати.

25 мин. Леко териториално преимушество на ЦСКА, което обаче не довежда до нищо.

30 мин. Далечен удар на Маркиньос, който е неточен.

33 мин. - Греда за Локомотив. Стойко Сакалиев е изведен в коридор към вратата на ЦСКА. Бившият играч на ЦСКА с прекрасен удар прехвърли Ивайло Петров, но топката в последния момент не влезна във вратата, а се удари в десния страничен стълб.

34 мин. Нарушение почти фронтално пред наказателното поле на „армейците“. Да Силва изпълни фаула, но топката мина на сантиметри от дясната греда на Петров.

36 мин. Отново опасно центриране пред вратата на ЦСКА, което не довежда до нищо. „Червените“ в последните минути приемат играта в своята половина.

38 мин. Грубо нарушение на Милиев от домакините срещу Неи. Реферът декорира бранителя с жълт картон.

40 мин. Добра възможност за Велизар Димитров. Той бе изведен чудесно отляво, но Анев притича и успя да избие в корнер.

44 мин. Една минута добавено време за първата част.

46 мин. Край на първото полувреме.

НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ.

49 мин. Страхотен пропуск за ЦСКА. Флорентин Петре проби отдясно и навлезе остро в наказателното поле, след което от малък ъгъл сам срещу Стоян Колев би встрани от вратата.

53 мин. Центиране на Петре в наказателното поле на домакините, няколко играчи на „червените“ обаче се разминаха с топката.

56 мин. Локо (Пд) отново се активизира и има леко териториално преимущество.

62 мин. - ГОЛ ЗА ЛОКОМОТИВ Атака на Локомотив. Топката е подадена към Стойко Сакалиев отдясно, който центрира в наказателното поле и Мартин Камбуров без проблеми надскочи пазещия го Йордан Тодоров, за да вкара за 1:0

65 мин. Двойна смяна в състава на ЦСКА. На терена се появяват Хосе Гарсес и Кевин Амунике за сметка на Абдер Кабус и Велизар Димитров.

70 мин. Пет минути след получаването на гола ЦСКА още не може да наложи натиск над Локомотив.

73 мин. ЦСКА не показва игра, с която може да обърне срещата.

74 мин. Подаване в наказателното поле на домакините. Неи не успява да стигне до топката и вратарят на Локомотив успява отново да се намеси успешно.

75 мин. Нова атака за ЦСКА този път отдясно. Петре центрира, но бранител в черно-бяло чисти силно напред.

79 мин. Трета последна смяна за ЦСКА. В игра влиза Чиликов излиза Вуядинович. Промяна и в Локомотив. Напуска Стойко Сакалиев, а на негово място се появява Златинов.

85 мин. В последните минути Локомотив отново играе по-активно. Няколко опасни центрирания пред вратата на Ивайло Петров не бяха оползотворени.

87 мин. Ново опасно положение за Локо. След центриране на Да Силва от фаул, смяната Златинов овладя добре топката в наказателното поле, но ударът му бе пресечен от Валентин Илиев.

90 мин. Четири минути добавено време.

КРАЙ НА МАЧА!!! ЦСКА Е ОСТРАНЕН ОТ ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ

източник cska.bg

Галерия