Екипи през 2020-те

сезон 2023/24

За сезон 2023/24 отново залага на екипи от италианската фирма Macron. Основният екип е червена фланелка по специален за ЦСКА дизайн с ръкави в бордо изпъстрени с геометрични форми, в долният ляв ъгъл е изписано на глаголица ЦСКА ( ⰜⰔⰍⰀ ). Логата на Macron и спонсора, както и емблемата на ЦСКА са в златисто. Основните шорти са бели със златисти лога на Macron и златно-червена емблема. Чорапите са червени с бели емблеми на Macron. Вторият екип е изцяло бял с фино сиво райе от модела Halley. Логата на Macron са в черно, а на спонсора в червено. Шортите са бели с червени номера. Чорапите са бели. Третият екип е изцяло черен с фино сиво райе от модела Halley. На мястото на емблемата се използва юбилейното лъвче в бяло. Логата на Macron и на спонсора са в бяло. Шортите са черни с бели номера. Чорапите са черни.

ЦСКА II играе с модела Polis първият екип е изцяло червен с бели елементи, а вторият екип е изцяло черен с червени елементи. За резервен бял екип ЦСКА II използва белият от миналия сезон.

сезон 2022/23

За сезон 2022/23 е подписан договор с италианската фирма Macron. Основният екип е червена фланелка по специален за ЦСКА дизайн с бяла яка, бели шорти и червени чорапи. За втори и трети екип е избрана раирана фланелка от модела Alioth. Вторият екип е бяло-светлосиво райе с червени ръкави преливащи на полутон в бяло. Третият екип е черно-сиво райе със сиви ръкави преливащи на полутон в сиво. На гърба на първата фланелка и на гърдите на втората и третата е изписано на глаголица ЦСКА ( ⰜⰔⰍⰀ ). За евротурнирите, в държавите където рекламата на букмейкъри е забранена се играе без логото на генералния спонсор Winbet.

ЦСКА II играе с модела Alhena като основният екип е изцяло червен, а резервният бял. Изполват се и вариации между червеният е белият екип.

Юбилеен екип

За седемдесет и пет годишния юбилей на ЦСКА е направена специална фланелка с фино райе от модела Halley. Вместо емблемата на ЦСКА е поставена юбилейната емблема с лъвче.

сезон 2021/22

За сезон 2021/22 е избрана екипировка на Adidas от модела Condivo 21 Primeblue за червеният и черният екип. За белият е избран отново mi Tabela 18, подобен на миналият сезон. Основен спонсор върху екипа е Winbet, на гърба A1 а на ръкава Baristo. На левият ръкав е изобразена емблемата на Министерството на отбраната, а на гърба под яката е изписан девиза на българската армия „С нами бог“. За евротурнирите, в държавите където рекламата на букмейкъри е забранена се играе без логото на Winbet, на белият екип логото на A1 е на левият ръкав. За предсезонната подготовка са ползвани екипи от предишния сезон, с променено лого на генералния спонсор.

сезон 2020/21

За сезон 2020/21 е избрана екипировка на Adidas от модела mi Tabela 18 в три разцветки червено-бяло, бяло-червено и черно-бяло. Основен спонсор върху екипа е A1, на гърба Winbet а на ръкава Baristo.

Изображенията на тази страница са със запазени авторски права и могат да се използват по реда на лиценза cc-by-nc-nd