12

ЦСКА

(София)

Торпедо

(Москва)
Дата: 23 юни 2012 г. 11:00 ч.
Турнир: Контролни срещи 2012/13
Стадион: Царско село, София
Посещаемост: 300 зрители
Треньор на ЦСКА: Стойчо Младенов
Титуляри :
 • 56
  Довбни
   
 • 9
  Тешак
  46′
 • 5
  Шумейко
   
 • 4
  Епифанов
  46′
 • 20
  Спеклов
   
 • 6
  Федозов
  46′
 • 7
  Бойринтес
  46′
 • 28
  Квимов
  46′
 • 11
  Беслихотнов
   
 • 30
  Галваус
  69′
 • 47
  Молозцов
  69′
Резерви :
 • 55
  Тлевинскас
   
 • 3
  Мишченко
  46′
 • 26
  Рудаков
  69′
 • 17
  Андреев
  46′
 • 8
  Болшаков
  46′
 • 70
  Родин
  46′
 • 2
  Георги Какалов
  69′
 • 10
  46′
 • 16мин

  Гол

  30. Галваус (Торпедо)

 • 29мин

  Гол

  7. Христо Янев (ЦСКА) асистенция - Иван Бандаловски

 • 80мин

  Гол

  2. Георги Какалов (Торпедо)

КРАЙ НА МАЧА

87′ Мендес се озова на добра позиция за изстрел след изпълнение на корнер, но не улучи топката и тя напусна очертанията на терена в тъч.

82′ Беслихотнов бе изведен добре отдясно в наказателното поле и веднага стреля по диагонала, но право в ръцете на Господинов.

80′ Гол за Торпедо! Беслихотнов получи топката в наказателното поле и пусна тънък пас към Георги Какалов, който отблизо този път не срещна проблеми и вкара за 1:2.

77′ Саша с нов хубав пробив отдясно. Бразилецът центрира в наказателното поле, където непокритият Шеридън с глава прати топката над гредата.

75′ Преди прекъсването Килиън Шеридън влезе на мястото на Тодор Янчев.

75′ Още една почивка за вода.

73′ Уникален пропуск на Георги Какалов, който бе изведен на празна врата, но стреля право в тялото на Господинов.

72′ Мораес пробва труден удар от дистанция и топката прелетя високо над напречната греда.

71′ Саша стреля добре от пряк свободен удар на около 28 метра от вратата, но Довбни нямаше проблеми.

66′ Бразилецът Саша, който заигра като десен бек, центрира ниско отдясно, но бранител на Торпедо се справи и изчисти.

65′ Анисе центрира високо и остро отдясно, но никой от съотборниците му не успя да играе с топката и тя излезе в тъч.

62′ Мендес изведе чудесно Анисе отляво по атаката, нападателят влезе по диагонала в наказателното поле и стреля, но бранител на Торпедо изби в ъглов удар.

60′ Нова почивка за вода.

57′ Присо бе изведен очи в очи с Довбни по диагонала, но страничният рефер бе маркирал засада на африканеца.

54′ Мораес блокира далечен пас на руски бранител, топката се озова в Анисе, който я върна към бразилеца. От ъгъла на наказателното поле Мораес опита удар в далечния ъгъл, но изпълнението му бе неточно.

51′ Страхотна атака на ЦСКА. Присо подаде с едно докосване към Мораес в центъра, бразилецът преодоля бранител на Торпедо и пусна вляво към Присо. Крилото центрира ниско в наказателното поле, където Анисе връхлетя върху топката, но ударът му премина на няколко сантиметра встрани от лявата греда на Довбни.

НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ

КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ

40′ Принудителна смяна в ЦСКА - Нджонго Присо влезе на мястото на контузения Кристиян Петров.

39′ Дюлгеров открадна топката в центъра на терена и пусна надясно към Мендес. Крилото стигна до наказателното поле, но вместо да подава, опита техничен удар с левия крак, който премина покрай левия стълб на Довбни.

38′ Шпрокел изчисти топката в тъч, за да бъде оказана медицинска помощ на Кристиян Петров, който остана да лежи на тревата след сблъсък с Бойринтес.

34′ Александър Якимов проби отдясно, преодоля бранител на пред ъгъла на наказателното поле и бе спънат. Янев застана зад топката, но реши да стреля вместо да центрира и ударът му премина встрани от целта.

32′ Изненадващ удар на Христо Янев от 27 метра свари неподготвен вратаря Довбни, който все пак изби.

29′ Гол за ЦСКА, резултатът е изравнен! Бандаловски направи страхотен пробив отдясно, тръгна към центъра и излъга бранител на границата на наказателното поле. След това подаде към непокрития Христо Янев, който от 10 метра вкара с техничен удар покрай вратаря.

26′ Трета греда за Торпедо, която дойде след далечен удар на Беслихотнов и рикошет в тялото на защитник на ЦСКА. Макенджиев не мръдна, а топката се удари в десния стълб.

25′ Двата тима направиха кракто прекъсване за вода.

22′ Костадин Стоянов подари топката на Галваус, който напредна и стреля покрай Шпрокел, но Макенджиев изби удара, който летеше към долния му ляв ъгъл.

21′ Втора греда за тима на Торпедо! След корнер отляво Галваус надскочи пазача си и стреля с глава, а топката отново срещна напречната греда. Последва нов шут на играч в черно, но Макенджиев улови.

18′ Далечен удар на Квимов по диагонала бе уловен лесно от Макенджиев.

16′ Гол за Торпедо - 0:1! Корнерът бе изпълнен към далечната греда, където Галваус бе оставен непокрит и нацели напречната греда. Защитата изби, но последва ново центриране, при което Макенджиев се намеси неубедително и на празна врата Галваус се реваншира за пропуска си.

15′ Центриране на Спеклов отдясно замалко да изненада Макенджиев, който изби в корнер.

12′ Тешак бе изведен добре зад гърба на отбраната в червено, но стреля непохватно. Впоследствие се оказа, че страничният съдия е отсъдил засада.

10′ Якимов изведе добре Бандаловски отдясно, защитникът влезе мощно в наказателното поле и върна назад към Янев. Последният бе блокиран и топката попадна в Петър Стоянов, който от 22 метра стреля в аут.

3′ Христо Янев центрира от фаул, защитата на Торпедо изчисти, но топката попадна в Костадин Сотянов. Бранителят отправи първия шут в мача, но той прелетя високо над целта.

1′ Бойринтес центрира от фаул, но защитата на ЦСКА се справи и изчисти.

НАЧАЛО НА МАЧА