31

ЦСКА(СОФИЯ)
ЦСКА II(СОФИЯ)
Дата: 18 октомври 2015 г. 14:15 ч.
Турнир: Контролни срещи 2015/16
Стадион: Българска армия, София
Посещаемост: 3 500 зрители
Треньор на ЦСКА: Христо Янев
Съдия: Ивайло Петров – Пифа
 • Гол

  Момчил Цветанов (ЦСКА II) асистенция - Борис Галчев

 • Гол

  Преслав Йорданов (ЦСКА) асистенция - Николай Цветков

 • Гол

  Преслав Йорданов (ЦСКА)

 • Гол

  Николай Цветков (ЦСКА) асистенция - Петър И. Витанов

 • Дузпа - пропуск

  Борис Галчев (ЦСКА II)

Пред повече от 3500 фенове на стадион „Българска армия” Обединени спортни клубове ЦСКА представиха своите състезатели. С мероприятието „червените” демонстрираха на държавата, че трябва да помогне за възстановяването на армейските клубове. В сектор „Г” изразиха позицията си чрез огромен транспарант „Не може да убиете хегемона на българския спорт”.

В празник за червените фенове се превърна двустранната игра на ЦСКА. Старши треньорът на армейците Христо Янев раздели отбора на 2.

Първата част завърши при нулево реми. Преслав Йорданов пропусна да се разпише за ЦСКА в черно, а Костадин Хазуров пропусна да даде аванс за червените след като не се възползва от хубаво центриране на Момчил Цветанов.

Втората част бе далеч по интересна. Резултата откри Момчил Цветанов след извеждащо подаване на Борис Галчев. Последва обрат за ЦСКА в черно с два бързи гола на Преслав Йорданов. Нападателят изравни след подаване на Николай Цветков. Вторият гол не закъсня  Йорданов бе точен за 1:2 след многоходова атака на неговия отбор. Минути по-късно Петър Витанов проби отдясно и нахлу в наказателното поле на Стоян Колев и върна назад към Николай Цветков, който не сгреши за 1:3.

Преслав Йорданов пропусна да направи резултата още по изразителен след удар с глава. В самия край на двустранната игра юношата Милен Манчев фаулира Костадин Хазуров в наказателното поле, за което Ивайло Петров посочи бялата точка. Борис Галчев пропусна да се разпише, след като Анатоли Господинов успя да отклони топката към лявата греда.

източник Канал 3

Видео