00

Черно море

(Варна)

ЦСКА

(София)
Дата: 28 ноември 2009 г. 14:00 ч.
Турнир: „А“ футболна група 2009/10 (14-и кръг)
Стадион: Тича, Варна
Посещаемост: 7 660 зрители
Треньор на ЦСКА: Любослав Пенев
Съдия: Ахмед Ахмед
На живо по: Pro.BG
Титуляри :
Резерви :

ЦСКА не съумя да победи Черно море като гост в XІV-ия кръг на българската А ФГ.

През първото полувреме за „червените”  изпуснаха да се разпишат Спас Делев, Руи Мигел и  Костадин Стоянов. В началните минути на мача ЦСКА имаше териториално преимущество, но три несъществуващи засади отсъдени от страничния рефер прекършиха устрема на армейците. До края на първата част възможности не липсваха, но така и не се стигна до попадение във вратата на варненци.

Черноморци не пропуснаха нито една възможност за контра атака,но бранителите на червените бяха на мястото си. Най-чистото положение за домакините стана след неубедителна намеса на вратаря Ивайло Петров при изпълнение на корнер, но за радост до гол не се стигна.

Втората част започна добре за гостите, но опитите на червените нападатели не дадоха резултат.Последвалият натиск от домакините застраши на няколко пъти вратата на ЦСКА, но гол така и не падна. Любослав Пенев пусна в игра Йордан Тодоров и Николай Манчев на мястото на Руи Мигел и Спас Делев. Именно Тодоров бе замесен в някои интересни атаки на ЦСКА, в 73 минута бе изведен чудесно зад защитата на Черно море, но не успя да подаде точно. Секунди след това стреля опасно с глава, но пак топката не влезе във вратата. В края на мача поредица от груби нарушения накъсаха играта и така и не се стигна до интересни положения пред двете врати.  

източник cska.bg