За fcCSKA.com

fcCSKA.com е неофициален фен сайт на ПФК ЦСКА (София). Сайтът е направен от армейци, които стават и лягат с мисълта за ЦСКА, за армейци, със същата дневна програма. Цел на този проект е да обедини усилията на всички фенове на червения отбор в създаването на визитки на футболисти и треньори и пълна статистика за турнирите и футболните мачове в официални и приятелски мачове на ЦСКА от 1948-а до сега.

През април 2015 г. ПФК ЦСКА остана без официален сайт поради проблеми със заплащането към тогавашният им програмист и дизайнер. Иван Манов ,председател на сдружение "ЦСКА Акционерите", се свърза с нас от WDcore, дали бихме желали да изработим нов сайт за ПФК ЦСКА. Ние естествено като дългогодишни фенове на ЦСКА се съгласихме да изработим сайта срещу реклама без допълнително заплащане.

Работата започна успешно и към края на май 2015 имахме готова администрация и база данни готова за запълване. Изпратихме този вариант към ръководството на ЦСКА за мнения, но не последва реакция от тяхна страна. Все пак работата продължи и към юли 2015 имахме основен дизайн. Поради липсата на комуникация с ръковоството и хората които ни бяха определени за помощници решихме да преустановим работа с цел да видим на къде ще тръгнат промените в ЦСКА.

До април 2016 г. имахме още 2-3 разговора за довършване на работата, като междувременно умувахме и за прехвърляне на проекта към ОСК ЦСКА. В крайна сметка се разбра, че друга фирма е предложила на новите собственици на ПФК ЦСКА да изработят общ сайт за ПФК и ОСК с магазини, социална мрежа и много информация. Ние от WDcore естествено решихме да не пречим на ЦСКА и се отдръпнахме без да създаваме проблеми.

След известно мислене решихме да превърнем почти готовият сайт в неофициален пълен с множество статистическа информация събрана на едно място спелиализирана за футболният ЦСКА и неговите участия в турнири, бивши и настоящи футболисти, треньори, съперници и други.